Nyheter


 • Månadsbrev augusti
  Vädret har varit ömsom varmt och soligt, ömsom regnigt och småruggigt. Trots allt har det varit en härlig grönska. I detta nyhetsbrev berättar jag mer om taktil massage och kan stolt säga att jag sprang KK-Joggen. Läs allt intressant via denna länk (öppnas i ett nytt fönster) och om du också vill få våra månadsbrev, kan duFortsätt läsa ”Månadsbrev augusti”
 • Månadsbrev juni
  I mitten av maj slog våren till och med den, kommer även den ljuva sommaren. Det innebär några uppdateringar om öppettider hos oss på Reiki-Relax samt påminnelser för verksamheten i Flodafors. Denna gång berättar vi bland annat mer om upplägget med Idrottsmassage och några andra godbitar. Läs allt intressant via denna länk (öppnas i ettFortsätt läsa ”Månadsbrev juni”
 • Månadsbrev maj
  Kan ett läsvärt boktips om relationer vara av intresse? Eller kanske det smarta samarbetet vi inleder med Alla tiders blommor? När vi skickar ut vårt månadsbrev för maj presenterar vi flertalet spännande och intressanta inslag. Det känns verkligen härligt och speciellt med tanke på att våren på allvarligt har tagit fart. Nu är det inteFortsätt läsa ”Månadsbrev maj”
 • Månadsbrev april
  När vi skickar ut vårt månadsbrev för april månad bjuder vi på intressanta inblickar om att meditera, mer specifikt att det inte är svårt att meditera hemma. Vi ger fem handfasta och enkla tips på hur man kommer igång lättast. För att komma till nyhetsbrevet klickar du på denna länk (öppnas i ett nytt fönster).Fortsätt läsa ”Månadsbrev april”
 • Månadsbrev mars
  Nyhetsbrevet som vi började med i februari fick ett väldigt positivt mottagande. Uppenbart är det många som inser och anser, att massagebehandlingar är bra för både kropp och själ. Vi fortsätter därför med vår nya, informativa kommunikationskanal och utvidgar den, med intressanta inslag om våra behandlingar. Klicka på denna länk; Nyhetsbrev mars, för att läsaFortsätt läsa ”Månadsbrev mars”

Ditt förtroende är viktigt för oss. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du använder våra webbplatser. Vi använder oss av din dataprofil för att få statistik och optimera sidan. Genom att klicka på "Jag samtycker" ger du ditt samtycke.