Nyheter

God Jul & Gott Nytt År

Jag önskar alla kunder en riktig God jul och Gott nytt år. Öppnar igen måndagen den 17/1 2022. Om ni behöver tider innan så ring 073-0706606 så fixar jag till det. Ha en riktig skön tid så syns vi snart.

Betala med Katrineholms kommuns Gåvobevis

Kunder som är anställda på Katrineholms kommun har möjlighet att betala sin behandling med Gåvobeviset som Katrineholms kommun delat ut till sina medarbetare.Välkommen till Reiki-Relax på Vingåkersvägen 39 i Katrineholm, för att lösa in Gåvobeviset.

Vingåkers kommun julpresentkort

Betala med Vingåkers kommuns Julpresentkort

Kunder som är anställda på Vingåkers kommun har möjlighet att betala sin behandling med Julpresentkortet som Vingåkers kommun delat ut till sina medarbetare.

Reiki-Relax stöder hemmajobbaren

På Reki-Relax har vi tidigare stöttat korttidspermitterade med en rabatt på 25%. Nu gäller den rabatten också hemarbetare som köper kort för fem behandlingar. Det är ett sätt för oss att bidra till att distansarbetet ska kunna bli avkopplande och positivt.

Läs mer . . .

Tre vinnare har utsetts

För snart en månad sedan, i mitten av juni, anordnade Reiki-Relax en tävling på Facebook. Det handlade om vem som först skulle upptäcka och fota den nya Reiki-Relax-bilen; en organgefärgad ny Fiat Panda.

Läs mer . . .

Först till kvarn …

De tre första som lägger ut en bild på Facebook på den nywrappade bilen belönas med var sitt Presentkort på vardera 500 kronor.Håll ögonen öppna och fingret på kameraknappen …

Läs mer . . .

Glöm oss inte på FB

Det händer ofta en hel del hos Reiki-Relax. Allt från det att vi fått in nya stenar, väldoftande rökelser och häftiga Buddha-figurer. Dessutom har vi titt som tätt olika rabatterbjudande på våra behandlingar … så det är en bra idé att följa oss på Facebook https://www.facebook.com/reiki.relax.katrineholm.

Rabatt om du är korttidspermitterad

När pandemin slår till, samhället stänger ner och en ekonomisk kris tornar upp sig, är det viktigt att tillsammans skapa nya möjligheter och förutsättningar.

Ett sätt för Reiki-Relax att dra sitt strå till stacken är att vi från och med den 15 maj erbjuder alla som korttidspermitterats 25%-rabatt på alla våra behandlingar.

Läs mer…

Invigningsfest

Nu har vi äntligen slagit upp dörrarna till våran nya hemsida och samtidigt firar våran butik 5 år, detta vill vi fira med ett otroligt erbjudande.

Läs hela inlägget….


Ditt förtroende är viktigt för oss. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du använder våra webbplatser. Vi använder oss av din dataprofil för att få statistik och optimera sidan. Genom att klicka på "Jag samtycker" ger du ditt samtycke.