Nyheter


 • Nyhetsbrev mars
  Nyhetsbrevet som vi började med i februari fick ett väldigt positivt mottagande. Uppenbart är det många som inser och anser, att massagebehandlingar är bra för både kropp och själ. Vi fortsätter därför med vår nya, informativa kommunikationskanal och utvidgar den, med intressanta inslag om våra behandlingar. Klicka på denna länk; Nyhetsbrev mars, för att läsaFortsätt läsa ”Nyhetsbrev mars”
 • Nyhetsbrev februari
  Ni har väl inte missat att Reiki-Relax har börjat med ett månadsbrev? Under februari 2023 fick vi som arbetar med Reiki-Relax en underbar idé: vi ska börja skicka ut månadsbrev till er kunder. Detta för att håller er uppdaterade kring vad som sker i verksamheten, vilka specialerbjudanden som finns samt annat, som är både spännandeFortsätt läsa ”Nyhetsbrev februari”
 • God Jul & Gott Nytt År
  Jag önskar alla kunder en riktig God jul och Gott nytt år. Öppnar igen måndagen den 17/1 2022. Om ni behöver tider innan så ring 073-0706606 så fixar jag till det. Ha en riktig skön tid så syns vi snart.
 • Betala med Katrineholms kommuns Gåvobevis
  Kunder som är anställda på Katrineholms kommun har möjlighet att betala sin behandling med Gåvobeviset som Katrineholms kommun delat ut till sina medarbetare.Välkommen till Reiki-Relax på Vingåkersvägen 39 i Katrineholm, för att lösa in Gåvobeviset.
 • God Jul och Gott Nytt År önskar Reiki-Relax
  Kära Kunder,Åren går för fort ibland. Först ett stort tack för att ni använt våra olika behandlingar under 2020; ett år som varit tungt för många av oss på grund av coronapandemin. Fast också ett år, där vi kunnat visa varandra hänsyn och omtanke – något som behövs och som är glädjande i tider somFortsätt läsa ”God Jul och Gott Nytt År önskar Reiki-Relax”

Ditt förtroende är viktigt för oss. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du använder våra webbplatser. Vi använder oss av din dataprofil för att få statistik och optimera sidan. Genom att klicka på "Jag samtycker" ger du ditt samtycke.