Om Reiki-Relax

Benny Knapasjö

Grundare

Reiki-Relax drivs av Benny Krig Knapasjö, som har en mångårig erfarenhet av den traditionella vården och omsorgen.

Han är utbildad undersköterska och personlig assistent. Intresset för österländska filosofier och kulturer om läkekonst, människan och livet, väcktes för många år sedan.

Han har sedan gått olika utbildningar och kurser i bland annat: avslappning, massage och reiki (såväl traditionell som med kristaller och stenar som förstärkare och förmedlare).

Vi har behandlingsrum både i Flodafors och på Vingåkervägen 39 inne i Katrineholm; där vi lagt ner omsorg på att skapa en lugn, avslappnande miljö som kan optimera reiki-behandlingen.

I våran lokal på Vingåkersvägen 39 finner ni även en butik där vi säljer en rad olika produkter (bland annat: rökelser, kristaller, salvor m.m)

Målsättningen och ambitionen är att hjälpa människor finna energi och harmoni. Att skapa ett ökat välbefinnande för den enskilda individen; ett välbefinnande som kan ta sig både kroppsliga och själsliga uttryck.


Du är unik och Du är värd all den energi och

harmoni som Reiki-Relax kan ge Dig …

koppla av, njut och känn kraften komma!


Ditt förtroende är viktigt för oss. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du använder våra webbplatser. Vi använder oss av din dataprofil för att få statistik och optimera sidan. Genom att klicka på "Jag samtycker" ger du ditt samtycke.