Reiki-Relax stöder hemmajobbaren

Under coronapandemin är det enormt många människor som jobbat hemifrån. Enbart inom den offentliga sektorn uppges att drygt 50% arbetat från hemmet och siffran är troligen ungefär densamma inom näringslivet.
Nu har DN/Ipsos gjort en undersökning som visar att nästan 20% vill arbeta mer på distans även när coronakrisens restriktioner är över; bland de som bor i storstäder var andelen närmare 30%.

På Reki-Relax har vi tidigare stöttat korttidspermitterade med en rabatt på 25%. Nu gäller den rabatten också hemarbetare som köper kort för fem behandlingar. Det är ett sätt för oss att bidra till att distansarbetet ska kunna bli avkopplande och positivt.

https://www.fplus.se/undersokning-var-femte-vill-jobba-mer-hemifran/a/AdjMxE?utm_term=fplus_morgonkoll&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=fplus_morgonkoll

Ditt förtroende är viktigt för oss. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du använder våra webbplatser. Vi använder oss av din dataprofil för att få statistik och optimera sidan. Genom att klicka på "Jag samtycker" ger du ditt samtycke.