God Jul och Gott Nytt År önskar Reiki-Relax

Kära Kunder,
Åren går för fort ibland. Först ett stort tack för att ni använt våra olika behandlingar under 2020; ett år som varit tungt för många av oss på grund av coronapandemin. Fast också ett år, där vi kunnat visa varandra hänsyn och omtanke – något som behövs och som är glädjande i tider som dessa.
Inför 2021 har vi investerat i nya hjälpmedel, som kommer att kunna effektivisera olika behandlingar för våra kunder. Vi kommer också att höja priserna något inför det kommande året. Trots det kommer vi ändå att vara bland de massageföretag, som har de lägsta priserna och det största utbudet av behandlingsalternativ. Ytterligare en förändring vi gör, är att höja priserna för behandlingar efter kl 18.00 på vardagar; där debiterar vi 75 kr extra samt tar betalt för behandlingar som avbokas inom 24 timmar från bokad tid.

Vi kommer även försöka att ha öppet en söndag i månaden, enbart för behandlingar; butiken kommer att vara stängd. En sådan behandling kommer att kosta 75 kr extra utöver det ordinarie behandlingspriset.

Glöm inte bort att det finns fina presentkort att ge som gåva; exempelvis som julklapp. Glöm inte heller bort att utnyttja eventuella friskvårdspengar innan tiden går ut.
Om det är svårt att hitta tider, så går det jättebra att ringa och få hjälp att boka tider eller hjälp för inköp av present- och/eller rabattkort eller när du kan handla i butiken. Det kommer att vara öppet för bokningar under mellandagarna. Dessutom går det bra att boka vanliga tider efter alla helgerna.

Ha en riktigt God Jul och Gott Nytt År önskar Reiki-Relax alla sina kunder och så hoppas vi på ett bra 2021.

Ditt förtroende är viktigt för oss. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du använder våra webbplatser. Vi använder oss av din dataprofil för att få statistik och optimera sidan. Genom att klicka på "Jag samtycker" ger du ditt samtycke.